3D Snimanje Prostora

3D Virtualne šetnje

“Dollhouse” pregled nekretnine

Marketing paket

Online prezentacija nekretnine

Scan to BIM

Nova era virtuelnih tura je stigla. Pomoću 3D Pro2 Matterport kamere u mogućnosti smo da za veoma kratko vrijeme proizvedemo virtuelnu turu koja ostavlja bez daha. Izuzetno visok kvalitet snimka i fotografija, intiutivno i jednostavno kretanje kroz prostor, povezanost sa društvenim mrežama, integracija online prostora je na raspolaganju klijentima koji žele da iskorače naprijed u odnosu na konkurenciju.

Primjena virtuelnih tura je mnogostruka i u današnje vrijeme neophodna.  Svakoj odluci o kupovini, rezervaciji ili najmu prethodi detaljno informisanje putem interneta. Sve informacije koje nude slike, tekst ili video, virtuelna tura spaja u jedno i to na veoma impresivan način. 

Ovaj način je idealan za bilo koju vrstu prostora, šta god  želite  učiniti modernijim, te imati  savremenu prezentaciju. Prikazat ćete svoje poslovanje na upečatljiviji, spektakularniji i realniji način. Pokažite svojim klijentima zašto da u moru drugih izaberu baš Vas. Hoteli, hosteli, kafići, barovi, klubovi, restorani, agencije za nekretnine, stan na dan, saloni, sale za venčanja, vrtići, igraonice, muzeji, galerije, magacini, hale…
Bilo šta što zamislite može biti snimljeno u 3D-u.

Kontaktirajte nas danas!