Servis, održavanje i popravljanje Drona

Popravljanje Drona

U koliko ste razbili vaš dron ili je vaš dron imao neplanirano spuštanje u jezero, rijeku, bazen ili okean ili vam je potreban neki profesionalac da vam podesi gimbal i unaprijedi dron flair je tu za vas.  Mi trenutno imamo tim koji je spreman da veoma brzo procjeni vaš dron i da izvšri veoma brzo popravljanje drona.

Pregled i procjena popravke u roku od 24 sata.

Popravka u roku od 10 radnih dana ako su dostupni dijelovi.

Nabavljamo orginalne dijelove za vaš dron.

Braće Begić 6, Sarajevo 71000

covjek sa kljestima popravlja drone. DJI phantom 4
covjek popravlja gimbal na DJI Phantom 4

Orginalni DJI dijelovi

Flair nabavlja orgnialne dijelove sa kojima je jednostavnije i bolje popravljati vaš dron. Vaš drone će na kraju biti ko nov.

Testiranje

Prije bilo kakve predaje dron će biti testiran od strane našeg stručnog tima. Svaki testirani dron će biti siguran za upravljanje.

Totalno pokvaren drone

U koliko vaš dron nije popravljiv ili ako bi vas popravak izašao više nego kupovina novog drona dostavit ćemo vam ponudu za otkup.

 

Cjenovnik

Pregled i procjena kvara

Nakon što primimo vaš dron, napravit ćemo brzi početni pregled, a zatim ćemo vam poslati naš izvještaj s procjenom o tome što nije u redu i s približnim vremenima popravka.

Popravljanje Drona

Ukoliko već znate što se desilo s dronom ili već imate neku procjenu zakažite popravku i u roku od 5-10 radnih dana ćemo vam popraviti dron ako su dijelovi za popravku dostupni.

30KM /po satu

Brzi Popravak

U koliko vam je potrebno da se drone popravi veoma brzo u roku od 1 do 2 radna dana ova opcija je za vas. Popravak je moguć ako svi dijelovi za popravku su dostupni.

100KM + 30KM /po satu

Zadovoljni Kupci

“U proteklih godinu dana koristio sam usluge poprljavnja drona dva puta za  DJI Phantom-a mog sina. Oba puta sam imao brz popravak i dobru komunikaciju. Procjena je bila tačna i cijena je bila poštena.”

Amir Kuduz

“Vrlo profesionalno popravljanje mog  drona i vrlo tačna procjena popravke. Dron se popravio za 6 dana i letio kao nov! Toplo preporučujem flair da riješe sve probleme sa vašim dronom!”

Harun Lepir

Potpuno popravljanje drona

Zagarantovano zadovoljstvo